تماشای کشور عجایب می تواند یکی از بهترین و خاطره انگیزترین سفر عمر هر کسی باشد هرچند که تعداد بسیار زیادی از مردم ممکن است که نسبت به این کشور دیدگاه خیلی خوبی نداشته باشند.

هندوستان کشوری است که در کنار مردم شاد و خونگرم و جاذبه های طبیعی خود کلی بناهای عظیم با معماری های متنوع در دل خود دارد که هرکدام از فرهنگ ها و نماد های گوناگون این کشور است.

یکی از بناهایی که ارزش این را دارد که به خاطرش بلیط هواپیما دهلی خرید و به آن جا رفت دروازه هند می باشد که در قلب این شهر احداث شده است.

دروازه ای در قلب شهر دهلی

معماری دروازه هند

دروازه هند دارای ارتفاعی به اندازه 42 متر است که دارای معماری بریتانیایی است؛ هرچند که بسیاری نیز می گویند که این بنا از سبک معماری دروازه‌های پیروزی مانند طاق کنستانتین در شهر رم گرفته شده است.  ادوارد لوتینز که نقش مهمی در طراحی شهر دهلی نو داشت، به عنوان معمار ارشد دروازه هند منصوب شد مصالحی که برای ساخت این بنای عظیم مورد استفاده قرار گرفته اند شامل ماسه، سنگ قرمز و گرانیت می باشد. در ابتدای ساخت دروازه هند مجسمه پادشاه بریتانیا جرج پنجم در زیر سایه بانی که در نزدیکی دروازه قرار دارد نمایان می شد اما پس از استقلال هندوستان این مجسمه جای خود را به مجسمه سرباز گمنام ارتش هند که از جنس مرمر سیاه و به صورت یک مشعل فروزان داد که به نام شعله جاویدان سرباز نام گرفت. 

در ساخت قسمت پایه دروازه از سنگ های قرمز رنگ استفاده شده است و به همین دلیل رنگ قرمز در این قسمت بیشتر به چشم می خورد همچنین برای زیباتر شدن پایه از هنر ریخته‌گری استفاده نمودند.

در قسمت بالایی دروازه قوس مانند است که حس ابهت بیشتری را به بازدید کننده القا می کند کند نام هند به زبان انگلیسی حکاکی شده است و در زیر آن هم نام 13 هزار و 2 سرباز هندی و فرماندهان نظامی نوشته شده است. 

گرانیت، ماسه از مصالح تشکیل دهنده دروازه هند

تاریخچه ساخت دروازه هند

 هند به دنبال این بود که از طریق شرکت در جنگ، استقلال طلبی خود را گسترش دهد اما در آن زمان هند تحت استثمار برتانیا بود و از این رو نزدیک به یک میلیون سرباز هندی به جنگ فرستاده شدند و در کشور هایی چون بلژیک، فرانسه،  ایران، آفریقای شرقی حضور داشتند آن ها همچنین در جنگ سوم انگلیس و افغانستان جنگیدند و جان باخته‌اند. در این بین بیش از 82 هزار سرباز هندی ارتش بریتانیا  در جنگ جان خود را از دست داده‌اند و دروازه هند در دهلی به‌عنوان یادبود تمامی جنگ‌های هند و بزرگداشت شهدا شناخته می‌شود.

اکنون نیز در ۲۶ ژانویه هرسال مردم هندوستان در بلوار اصلی دهلی که به دروازه هند ختم می شود جمع می شوند تا روز استقلال و جمهوری هند را جشن بگیرند.

دروازه هند، دروازه ای نماد شهیدان

نحوه بازدید از دروازه هند

بازدید از دروازه هند در هر ساعتی امکان پذیر است منتها بهترین زمان برای تماشای آن هنگام غروب آفتاب و شب است که باتوجه به نورانی شدن میدان می تواند جلوه زیبایی داشته باشد از طرفی چون این بنا در نزدیکی کنار رودخانه یامونا قرار دارد موجب شده است که یکی از بهترین مناطق برای اوقات فراغت و تفریح برای گردشگران و مردم بومی آن جا باشد.

 با خرید بلیط هواپیما به هندوستان سفری راحتی را در کشور عجایب برای شما آرزو می کنیم.


جیبوجت هند ,دروازه ,کشور ,سرباز ,های ,معماری ,دروازه هند ,است که ,شده است ,و به ,خود رامنبع

تحولی عظیم در ساختار هواپیما به فاصله یک قرن

گلیم؛ یادگاری از مشهد و اهواز

سفر در بطن جزیره های کیش و قشم

پارک های تفریحی از پکن تا پوکت

غذاهای مشترک ترکیه و آذربایجان با ایران

بودا های مقدس در تایلند

برج هایی در دل آسمان

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

میهن استور | متنوع ترین فروشگاه ایرانیان بهترین رمان ها لوازم یدکی بی ام و mehrsunnovin خبرنامه به روز و تخصصی سینما نسیما دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. خرید بانک شماره موبایل فروش مجموعه همراه اول و ایرانسل serialhayturki مهاجرت آسان خرید لوازم یدکی سایدبوم کوماتسو اصل